Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας FOTO


Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας FOTO

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ. μετά από σχετική πρόσκληση που απεύθυνε στην Εκκλησία της Ελλάδος, διά του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Αυτής, η Εξοχωτάτη Πρέσβης του Λιβάνου στη Αθήνα κ. DONA BARAKAT.
H ωριαία και πλέον συνάντηση έγινε στην Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα και συμμετείχαν από πλευράς της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Πρέσβη του Λιβάνου και υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Λιβανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε την κ. Πρέσβη για το επιτελούμενο έργο του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ αναφέρθηκε και στους δεσμούς πίστεως και φιλίας που συνδέουν τον Λίβανο και την Ελλάδα.
Η κ. Πρέσβης ενημέρωσε με την σειρά της για την επικοινωνία και επαφή που είχε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τις προηγούμενες ημέρες στην Αρχιεπισκοπή και για τις σκέψεις - προτάσεις της περί της αναπτύξεως των πολιτιστικών - προσκυνηματικών επισκέψεων από και προς την Ελλάδα με σκοπό την καλύτερη γνωριμία των δύο λαών. Κατά την διάρκεια της συνεργασίας αντιλλάγησαν συμβολικής αξίας ενθύμια και δώρα και αποφασίστηκε να γίνει μία σειρά κοινών, στοχευμένων, τουριστικών δράσεων που θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2018

Κοινοποίηση