Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ


Πρόγραμμα Μητροπολίτου  Σταγών κ΄ Μετεώρων  κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 7 μ.μ θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος. Στη συνέχεια και ώρα 9:00μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου το πρωι θα παραστεί στο 40ήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Γερόντισσας Συγκλητικής στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Γκούρας

Στη συνέχεια και ώρα 10:00 θα μεταβεί στο Καστράκι όπου και θα ομιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας (Π.Ε.Δ.Θ.) με θέμα « Θρησκευτικός- Προσκυνηματικός Τουρισμός».

Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 5μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου εις τον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Εις. Της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου ανήμερα της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της επαναστάσεως του 1821 θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Μητροπολιτικόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος.Στη συνέχεια και ώρα 10:30 π.μ. θα τελέσει την πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της Εθνικής Εορτής.

Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6:30 θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της αποδόσεως της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Βησσαρίωνος, όπου και θα ομιλήσει καταλλήλως ο προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου.imsm.gr

Κοινοποίηση